-
Administrator
Tusze do rzęs - czy warto inwestować w drogi kosmetyk?
A teraz coś bardziej z górnej półki:
Tusz Diorshow od Christiana Diora. Producent tej maskary obiecuje nam, że po nałożeniu jego na nasze rzęsy staną się one teatralnie pogrubione. Jego pierwotnym zadaniem jest mocny makijaż rzęs w stylu glamour. Opinie na jego temat są różne. Jednak ważne jest, jak w przypadku innych maskar, aby umieć się nim „obsługiwać”. Tusz ten posiada bardzo grubą i gęstą szczoteczkę, która ponoć potrafi zrobić cuda z naszych rzęs i doprowadzić je do rozmiaru XXL. Produkt od Diora, co jest jego zaletą, ma ładny zapach, jest trwały i nie osypuje się. Koszt jednego opakowania, które mieści 11,5 ml tuszu wynosi ok. 122zł

Kolejnym dość luksusowy tuszem jest produkt od Heleny Rubinstein - Lash Queen Feline Blacks Mascara . Maskara ta jest stworzona z myślą nadania kobiecie gęstych rzęs, które są chyba najważniejszą ozdobą oczu. Producent gwarantuje nam, że będą one podkręcone i pogrubione bez sklejenia i grudek. Na uwagę zasługuje także opakowanie, które także dla mnie jest ważnym czynnikiem w kupowaniu tuszu. Maskara ta dostępna jest w trzech kolorach. Za 7g Lash Queen Feline Blacks Mascara zapłacimy ok. 130 złotych.
-
Administrator
Jaki macie stosunek do drogich tuszy do rzęs? Według Was warto wydawać na nie większe pieniądze?
-
Member
Słyszałam kiedyś w jakimś programie o urodzie - chyba na tvn style - ze inwestowac warto w kremy i podklady. Kolorowka ma przewaznie podobny sklad i nie warto przeplacac
-
Administrator
-
Member
Mam tusz z Sephory. Jeden z drozszych jakie kupilam i niestety pieniadze wydane w bloto. Kosztowa chyba zl 55zł a rozmazuje sie jak taki za 5zł. Moze wyglada ladnie w kosmetyczce ze wzgledu na firme, jednak nigdy juz go nie kupie... ;/
Ma fajna szczoteczke (wydluzajaco, pogrubiajaca), ktora ladnie maluje jednak nie spelnia obietnic. Najlepszym rozwiazaniem jest uzycie szczoteczki Sephory do innego tuszu;p
Juz lepszy moze wydawac sie tusz Colossal Volum Express , Maybelline mimo, że strasznie sie kruszy... Ten kosztuje ok 25-30zl.
-
Administrator
-
Moderator
-
Administrator
-
Administrator
-
Administrator
Uprawnienia