+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Kosmetyki Yves Rocher

Member Avatar Karolcia89

Kosmetyki Yves Rocher

Jakie macie zdanie na ich temat?

Administrator Avatar Darish:)
    o bardzo dobry temat

Ogólnie jestem zadowolona ze sklepów i obsługi. Przynajmniej Magnoilia Wrocław
    Produkty są wiadomo różne, niektóre lepsze a niektóre gorsze. Zależy czego się szuka i na co trafi.
    Jak powszechnie wiadomo sprzedają kosmetyki naturalne.

Bardzo miło zaskoczył mnie sklep jakis miesiac temu Wleciałam na szybko kupic cos, bo poprostu chcialam miec cos Wybralam, żel pod prysznic o pięknym zapachu za 9,90zł. Przy kasie pani zapytala sie czy mam karte stałego klienta. Nie mialam wiec mi zalozyla, wreczyla torbe ekologiczna z zestawem probek, karnetami promocyjnymi i pełnowymiarowym kremem do rak Mega pozytywne zaskoczenie

Z probek wybralam sobie podklad ktory jest swietny i napewno kupie go w normalnej wersji

Member Avatar Karolcia89
    Zauwazylam, ze zakupy w internecie wychodza znacznie taniej niz w sklepie....
    Oczywiscie wymyslilam to dopiero po zakupach.

W sklepie wydalam 160zl, nie dostalam ani jednej probki a nawet reklamowki na zakupy. Bieda na maxa - sklep w ostrowie wlkp. Ogolnie czulam sie tam nieprzyjemnie, obsluga byla jakas obca, bez kontaktu z klientem.
    W domu, wchodzac do sklepu internetowego, wsadzilam to samo do koszyka i wyszlo mi 130zl:O
    Dodatkowo dostalabym zegarek i prezent niespodzianke (do wyboru sposrod kosmetyczki i czerwonej szminki).

Zawiodlam sie na tym sklepie - narazie 1 raz.
    Poprzednie zakupy byly okej, ale nigdy wiecej nie pojde do sklepu - lepsze i korzystniejsze sa zakupy w internecie.

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia