-
Member
Modne lakiery do paznokci
Niesamowite kolory lakierów do paznokci marki Vipera lato 2010
Marka Vipera poszerzyła dostępne już linie lakierów o dodatkowe, szalenie modne kolory. Kolekcja ma podobno przedłużoną trwałość i składa się z 13 odcieni w tonacji chłodnych i ciepłych odcieni różu, żółtego, pomarańczowego, odcieni zieleni (w tym najmodniejszej mięty) oraz fioletu.
Innowacyjna formuła long life zapewnia trwały kolor i połysk. Świetny pędzelek i aksamitna konsystencja pozwalają na gładką aplikację bez smug. Receptura eliminuje szkodliwe dla zdrowia substancje: toluen, kamforę, formaldehyd.
Kolekcja uzupełniona jest bezwzględnym hitem sezonu - szarością.
Pojemność - 9 ml, cena - 12,50 zł.
W linii JUMPY również pojawiają się szarości, "przybrudzone" zielenie i błękity.
Lakiery mają kremową konsystencję, a zastosowana receptura jest przyjazna dla płytki paznokcia, szczególnie narażonej latem na osłabienie i uszkodzenia mechaniczne.
Pojemność: 5,5 ml, cena: 3,5 zł
-
Administrator
-
Administrator
dzisiaj zakupilam lakier do paznokci Kobo i szczerze mówiąc bardzo się zawiodłam.... okropienstow, zostawia mazy, prześwituje, pierwsza warstwa jest matowa. Musiałam nalozyc go 3 razy, zeby jakos wygladal....
Kupilam bardzo ciemny fiolet, prawie braz. Odradzam ciemne kolory.
-
Moderator
Chciałabym polecić Wam lakiery do paznokci z firmy Miss sporty.
Używam ich od dość dawna i są dla mnie jednymi z najlepszych lakierów dostępnych na rynku kosmetycznym. Ich cena, ok 5zł jest jedną z wielu zalet.
Po pierwsze kolory, każdy znajdzie wśród nich jakiś dla siebie:

Są to tylko przykładowe kolory, ja osobiście używałam i używam mlecznego, malinowego, brązowego, zielonego oraz czerwonego wpadającego w pomarańcz
Jak dotąd na żadnym z nich się nie zawiodłam. Lakiery te szybko wysychają, nie mażą się, łatwo się nimi maluję, mają poręczne pędzelki, nie kruszą się a na dodatek zachowują świeżość bardzo długo.
Także szczerze polecam 
-
Administrator
a mnie denerwuje ich duży pędzelek...
-
Member
A co myslicie o paznokciach hydbrydowych?
Uprawnienia