+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Modne lakiery do paznokci

Member Avatar malinka

Modne lakiery do paznokci

Niesamowite kolory lakierów do paznokci marki Vipera lato 2010

Marka Vipera poszerzyła dostępne już linie lakierów o dodatkowe, szalenie modne kolory. Kolekcja ma podobno przedłużoną trwałość i składa się z 13 odcieni w tonacji chłodnych i ciepłych odcieni różu, żółtego, pomarańczowego, odcieni zieleni (w tym najmodniejszej mięty) oraz fioletu.

Innowacyjna formuła long life zapewnia trwały kolor i połysk. Świetny pędzelek i aksamitna konsystencja pozwalają na gładką aplikację bez smug. Receptura eliminuje szkodliwe dla zdrowia substancje: toluen, kamforę, formaldehyd.

Kolekcja uzupełniona jest bezwzględnym hitem sezonu - szarością.

Pojemność - 9 ml, cena - 12,50 zł.

W linii JUMPY również pojawiają się szarości, "przybrudzone" zielenie i błękity.

Lakiery mają kremową konsystencję, a zastosowana receptura jest przyjazna dla płytki paznokcia, szczególnie narażonej latem na osłabienie i uszkodzenia mechaniczne.

Pojemność: 5,5 ml, cena: 3,5 zł

Administrator Avatar Darish:)
    Fajne kolory

U mnie w drogerii sa dostepne lakiery z serii essence tez bardzo przyciagaja oko

Niestety na moje paznokcie dosc ciezko sie je naklada... wydaja sie lekko wodniste. Jednak po polkach widze, ze bardzo dobrze sie sprzedaja

dzisiaj zakupilam lakier do paznokci Kobo i szczerze mówiąc bardzo się zawiodłam.... okropienstow, zostawia mazy, prześwituje, pierwsza warstwa jest matowa. Musiałam nalozyc go 3 razy, zeby jakos wygladal....
    Kupilam bardzo ciemny fiolet, prawie braz. Odradzam ciemne kolory.

Moderator Avatar Justyś
    Chciałabym polecić Wam lakiery do paznokci z firmy Miss sporty.
    Używam ich od dość dawna i są dla mnie jednymi z najlepszych lakierów dostępnych na rynku kosmetycznym. Ich cena, ok 5zł jest jedną z wielu zalet.
    Po pierwsze kolory, każdy znajdzie wśród nich jakiś dla siebie:

Są to tylko przykładowe kolory, ja osobiście używałam i używam mlecznego, malinowego, brązowego, zielonego oraz czerwonego wpadającego w pomarańcz Jak dotąd na żadnym z nich się nie zawiodłam. Lakiery te szybko wysychają, nie mażą się, łatwo się nimi maluję, mają poręczne pędzelki, nie kruszą się a na dodatek zachowują świeżość bardzo długo.
    Także szczerze polecam

a mnie denerwuje ich duży pędzelek...

Member Avatar Karolcia89
    A co myslicie o paznokciach hydbrydowych?

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia